Divatbemutató

Divatbemutató

Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy a márka "életében" először vehetett részt Budapesten egy divatbemutatón. Fantasztikus szervezés, megannyi izgalom, csodás lányok és gyönyörű kollekciók. Ezúton is köszönöm a B72 Stúdiónak és Helga Tóthnak is!

A bemutatót megelőző Pop Up vásár minden szempontból eredményes volt. Nagyon hálás vagyok, amiért rengeteg dicséretet és bókot zsebeltem be, nem csak a táskákért, hanem a kolibri madárért is. Mindenki nagyon aranyos volt és érdeklődő, meg persze szorgosan gyűjtötték a pecséteket, amiért részt vehettek megannyi csoda ajándék sorsolásán.

Örülök, hogy a táskáim csodás ruhakölteményekkel alkothattak "párt", hiszen Karácsony Andrea élénk kollekciója pont kiegészítette az én Új tavaszi kollekcióm darabjait.

Az újdonságokkal törekedtem arra, hogy a lakkbőr, amely a fagyi színektől az élénk színekig dísziti a táskákat, harmonizáljon a formával és a kolibri madárral. Bekerültek az újdonságok közé a boríték táskák és a nagy alakú pénztárcák is, kiegészítve azonos színű társaikat. Ismét köszönöm a lányoknak, akik mindig úgy készítik el a táskákat, ahogyan megterveztem!

Készülnek még darabok a kollekciók részeként, - bár mindig hangsúlyozom, hogy limitált darabokat alkotunk -  hiszen jön a nyár és szeretném, ha igazi üde színfoltja lehetne a táskám a nyári élet és utazások alkalmával is viselőinek.

Az igazi nyár előtt még készülünk egy meglepetéssel néhány tervező társammal, ami már most izgalommal tölt el, de erről még nem "beszélhetek".

Köszönöm, ha akár csak egy lájkkal, elismerő szóval, vagy támogatásoddal mellettem vagy!

Bízom benne, hogy tovább tudom növelni a márkám építését és sok hölgynek tudok boldogságot okozni a kolibrivel!

Edit

Vissza a blogba